top of page

Over Eugenie

Mijn naam is Eugenie ik ontdekte Yoga toen ik dertig was. Een verademing die mij rust bracht. Ik ben gecertificeerd Yogadocent sinds 2014. Ik volgde mijn Hatha Yoga docent opleiding vanuit een Indiase traditie. Voor verdieping volg ik met regelmaat workshops en retraites om mezelf te voeden. 


Mijn Yogalessen geef ik aan belangstellenden, deelnemers uit het bedrijfsleven en op scholen. Mijn overtuiging is dat iedereen behoefte heeft aan een leeg hoofd, in je lijf komen, en zo beter bestand te zijn tegen alles wat er in jouw wereld gebeurt. Door mijn Yogalessen haal je elke dag het beste uit jezelf.
 

Ik daag mijn cursisten graag uit op de Yogamat met de bedoeling ze verder te brengen. Sommigen ervaren het als een toegankelijke work-out. Anderen lukt het om drukke gedachten te kalmeren. Het werkt altijd ontspannend, voor mij en voor de cursisten. 

henkhulshof fotografie (1080p)-110_edite


wat cursisten zeggen.. "Heerlijke yogalessen met wat pit erin en een hele fijne afsluiting van de les met de stem van Eugenie die je naar binnen doet keren."

"Yoga van Eugenie brengt mij rust, vrijheid (ook in mijn gedachten) waardigheden, conditie en positieve levenskracht."

"Ik rijd er met een snelheid van 120 naar toe en keer na de les met een snelheid van 40 weer ontspannen naar huis. Eugenie is uniek in het geven van haar passie hatha yoga dat helemaal bij haar past."

 

bottom of page