top of page

Gaaf zeg!
Yoga op school voor leerlingen én voor docenten.


Na een YOGA moment kun jij er weer tegenaan!
 

Leerlingen hebben van alles aan hun hoofd. Social Media, prestatiedruk en een (over)volle agenda. Wat ze nodig hebben is een moment van rust en stilte. Om beter te presteren zijn beweging, ontspanning en focus nodig. Yoga biedt dat tegelijkertijd!

 

Jong geleerd is oud gedaan. Je kunt niet vroeg genoeg beginnen met leren ontspannen en weerbaar te zijn. Yoga houdt stress buiten de deur, het geeft je een middel om bij jezelf te komen. Met de oefeningen die ik doe, zoek ik de fysieke grens op. Dit zet je spanning om in positiviteit en energie.

Ik laat leerlingen op scholen graag ervaren wat Yoga betekent en wat het voor je doet. Meedoen in onze veeleisende maatschappij is voor de jeugd een flinke opgave. Yoga@school draagt bij aan je zelfherstellend vermogen en brengt meer energie en vrijheid in je leven.

 

 

Dat is een idee! Een reeks yogalessen als gemoedsrust voor leerlingen in de voorbereidingsperiode van het examen.  Een verademing die je helpt je examenstress te verminderen, ook tijdens je examen!

Yoga voor leerlingen op school
bottom of page